Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Директор “Львівводоканалу” зустрівся із сихівчанами

Сьогодні відбулася зустріч директора ЛМКП ”Львівводоканал” Мирослава Заплатинського та начальників ЛКП Сихівського району із мешканцями масиву, яку ініціювала ГО “Самопоміч”, - повідомили „Гал-іnfо” у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.
Обговорювались питання, що найбільше турбують громадян, – щодо витоків води та тарифів. Мирослав Заплатинський також розповів про роботу підприємства, про те, яких заходів вжито для зменшення втрат води та про якість води, яку споживають львів’яни. Мешканці мали змогу задати запитання заступникові директора Олегові Капку з приводу  роботи Сихівської абонентської дільниці та отримати відповіді щодо листівок, які розповсюджували активісти Громадського форуму із закликами припинити сплачувати ЛМКП “Львівводоканал”.
 Мирослав Заплатинський попросив громадян з розумінням поставитись до необхідності оплачувати за спожиті послуги та наголосив на тому, що заклики до несплати  можуть призвести до  непередбачуваних наслідків, до припинення подачі води в місто. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ