Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Директор телебачення Львівської облради не хоче показувати по телевізору своїх колег, бо у нього тиск

Директор комунального підприємства Львівської обласної ради «Львів-ТБ» Михайло Хвойницький відмовився транслювати сесію Львівської обласної ради. На пропозицію заступника голови Львівської обласної державної телерадіокомпанії(ЛОДТРК) допомогти транслювати сесію у запису Михайло Хвойницький відповів, що нічого не буде робити, бо в нього високий тиск. Про це сьогодні, 20 квітня, під час сесії Львівської обласної ради повідомив директор ЛОДТРК Ярослав Климович.

 

За його словами, з 14.00 до 16.00, тобто в час, який належить «Львів-ТБ», в ефірі «12 каналу» був чорний квадрат. Як зазначив Ярослав Климович, він одразу повідомив про ситуацію члена Нацради з питань телебачення та радіомовлення Петра Цеголка, і той роз’яснив, що така поведінка «Львів-ТБ» може коштувати йому ліцензії.

 

Ярослав Климович повідомив, що сесія Львівської обласної ради, починаючи з 16.00, транслюється в ефірі ЛОДТРК на 12 каналі в записі.

 

Сесія збереться на свою роботу 27 квітня, тоді депутатський корпус має вирішити, яким чином вирішити ситуацію із трансляцією.

 

Нагадаємо, що «Львів-ТБ» сьогодні припинив трансляцію сесії Львівської обласної ради після того, як облрада прийняла рішення про вихід «Львів-ТБ» із складу ТзОВ «УТ-Захід». Фактичним власником останнього є бізнесмен Петро Димінський. Торік у листопаді між   ЛОДТРК та структурами "УТ-Захід" стався публічний конфлікт, причиною котрого була боротьба за рейтинговий ефірний час на 12 каналі, на якому виходять в ефір обидві телекомпанії. Відтак, депутати Львівської облради створили комісію, внаслідок роботи якої телекомпанія Львівської обласної ради вийшла з числа співзасновників "УТ-Захід".      

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ