Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Директору товариства, який протиправно заволодів комунальним майном, повідомили про підозру у Львові

Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом неправомірного заволодіння комунальними приміщеннями на вул.Жовківській, 25 у Львові. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Львівської області.

Встановлено, що директор одного із товариств використав для оборудки  підроблені документи, а до схеми залучив ще декількох осіб.

Внаслідок зловживання службовим становищем чоловіку вдалося незаконно заволодіти нежитловими приміщеннями площею майже 260 кв.м.

Надалі, вказану нерухомість фігурант пожертвував громадській організації.

Так, 24.06.2019, прокурором області Юрієм Квятківським зловмиснику вручено письмове повідомлення про підозру за ч.5 ст.191, ч.4 ст.358, ч.1 ст.209 КК України (заволодіння чужим майном за попередньою змовою групою осіб, шляхом зловживання службовим становищем, використання підроблених документів та легалізація майна одержаного злочинним шляхом), а 27.06.2019 –  обрано запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 300 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, що становить 555 900 грн.

За скоєне порушнику загрожує до 12 років ув’язнення, трирічне позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та  конфіскація майна.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ