Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Диспетчерські служби, які працюють на території Львівської міської територіальної громади, будуть взаємодіяти

Сьогодні, 3 вересня, виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення щодо взаємодії між диспетчерськими службами підприємств, установ та організацій, які здійснюють свою діяльність на території Львівської міської територіальної громади. Про це інформує пресслужба ЛМР.

Метою рішення є вдосконалення взаємодії диспетчерських служб міста та підвищення оперативності реагування на надзвичайні ситуації, аварійні ситуації, аварії чи некласифіковані події, які становлять загрозу для довкілля, життя, здоров’я, та порушення нормальних умов життєдіяльності населення Львівської міської територіальної громади.

«Цим рішенням ми затверджуємо порядок взаємного інформування між диспетчерськими службами, а також затверджуємо алгоритм дій при виникненні аварій або надзвичайних ситуацій. Цього року ми вперше затверджуємо рішення виконкому і заводимо це в публічну площину, в порядок реагування на будь-яку ситуацію, яка відбувається у місті, із залученням Головного управління надзвичайних ситуацій, Львівгазу, Обленерго та інших служб. А також затверджуємо чіткий шаблон інформування, для того, щоб підвищити рівень відповідальності за надану інформацію»,- пояснила директорка департаменту адміністративних послуг ЛМР Валентина Бартошик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ