Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дитяча бібліотека на Симоненка у Львові «сидить» на фекаліях сусіднього будинку

«Батькам набридло терпіти знущання над своїми дітьми. У нелюдських умовах навчаються діти цілого мікрорайону вул. Симоненка та прилеглих до неї вулиць», – повідомила у своєму зверненні до міських чиновників депутат ЛМР, член постійної комісії культури, дозвілля, промоцій, ЗМІ та туризму Наталія Усач.

 

Мова йде про дитячу бібліотеку №19 на вул.Симоненка,10 у м. Львові. Другий рік на фекаліях будинку №10 «сидить» дитяча міська бібліотека №19, приміщення для якої на першому поверсі будинку місто орендує у КЕЧ. Неодноразові звернення мешканців будинку та керівництва бібліотеки до керівництва КЕЧу та на гарячу лінію ЛМР не дали кінцевого результату. Чергове відкачування фекалійних вод з підвалу будинку не є вирішенням проблеми, бо підвали не повинні нести функцій вигрібної ями. Суть проблеми не зясована та справжні причини не усунуті.

 

Нестерпний та їдкий запах фекалійних вод у приміщенні бібліотеки, який призводить до значних порушень санітарних умов та може викликати інфекційні захворювання у дітей, працівників та мешканців будинку №10, які також потерпають, не турбує керівництво ані КЕЧу, ані міських комунальників. 

 

«Звертаюся до вас, шановні можновладці, особисто відвідати, спробувати почитати, відчути «букет аромату» у дитячій комунальній бібліотеці №19 та у квартирах мешканців вул.Симоненка,10, і якнайшвидше дійти згоди з керівництвом КЕЧу. В іншому випадку, не перекладаючи з однієї голови на іншу, взяти вирішення проблеми під свій контроль, бо незалежно від того, хто кому підпорядкований, це наші діти й усі ми львів’ян», – наголосила депутат.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ