Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дитячий ревмокардіологічний санаторій отримав допомогу - електрокардіограф

Сьогодні, 19 липня, у Львівському дитячому ревмокардіологічному санаторії відбулась зустріч дітей і працівників з німкенею Маргет Брон Губер, представницею фондів „Серце матері” та „Матері Чорнобиля”. Упродовж трьох останніх років фонди „Серце матері” і „Матері Чорнобиля” забезпечують санаторій гуманітарною допомогою - постіль, медикаменти, подарунки для дітей. Цього року благодійники також привезли гуманітарну допомогу - німецький електрокардіограф вартістю 1 700 євро. Про це “Гал-info” повідомила головний лікар санаторію Леся Скибчик.

 Львівський дитячий ревмокардіологічний санаторій - єдиний в області санаторій, який приймає дітей з серцево-судинними та опорними вадами, до цього часу не мав власного електрокардіографа. Саме таке обстеження необхідне дітям кілька разів на місяць.
Санаторій розрахований на 50 дітей від 5 до 18 років. Діти потрапляють сюди за скеруванням лікаря. Путівки на оздоровлення є безкоштовними. Також перевага надається дітям-сиротам, напівсиротам та дітям-чорнобильцям. Путівка розрахована на місяць з повним чотириразовим гарячим харчуванням. Тут діти проживають, проходять обстеження, лікуються, відпочивають і т. ін., загалом протягом року тут оздоровлюються близько 700 дітей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ