Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Диверсія на львівських дорогах: доведеться переукласти 50 кв. м щойно відремонтованої дороги

У Львові на трьох львівських щойно відремонтованих дорогах – Стрийській, Кульпарківській та Княгині Ольги – зафіксовано плями невідомого походження. Уражені ділянки доведеться переукладати. Роботи виконає фірма-підрядник «Онур» власним коштом: потрібно 25 тис. грн. Диверсію розслідує міліція. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

«На цих ділянках розлили мастило. За інформацією, яку надали нам проектні інститути і спеціалісти, які проводять експлуатацію дорожнього покриття, робимо висновок, що плями можуть бути проблемою для покриття. Гарантійний термін експлуатації доріг не буде забезпечено. У день виявлення плям було надіслано листа у міське управління міліції щодо встановлення осіб, які це зробили,  та вжиття до них відповідних заходів. Покриття мало б служити понад 10 років, а так через кілька місяців на облитих місцях можуть бути ями. Перед підрядниками ставитимемо питання щодо забезпечення проведення лабораторної експертизи», - зазначив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Юрій Голець.

 

За словами в. о. начальника управління  капітального будівництва Ігоря Фалюти, на трьох дорогах пошкоджено близько 50 кв. м дорожнього полотна. «Будемо вирізати уражені ділянки верхнього шару дороги і додатково  переукладати асфальт. Для цього потрібно орієнтовно 25 тис. грн. Підрядні організації виконуватимуть ці роботи за власні кошти», - додає Ігор Фалюта.

 

Як повідомив представник підрядної організації «Онур» Богдан Пігайний, додатково переукладати асфальт будуть найімовірніше навесні.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ