Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

В Україні пройшов дизайн-батл

Як інформують у Департаменті інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну, в Україні пройшов 2 Hours Design Battle.
В Україні пройшов дизайн-батл

Дизайн-батл 2 Hours Design Battle, що проходить у колаборації з брендом Ukraine NOW, є найкращим амбасадором бренда України. На цьому наголосила керівник Департаменту інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України Роксолана Стадник під час битви дизайнерів.

"Побувала на битві дизайнерів. 2 Hours Design Battle – яскравий, креативний проект і супер круто, що проходить у колаборації з Ukraine NOW. В Україні – величезна кількість талановитих, креативних людей, і вони створюють просто неймовірні речі. Вони і їхні роботи є найкращими амбасадорами бренда", - сказала Роксолана Стадник.

Вона висловила вдячність креативному директору студії Vintage, засновнику битви дизайнерів Ользі Шевченко за підтримку бренда Ukraine NOW та віру в те, що "Україна обов’язково стане центром дизайну й креативу".

За словами Ольги Шевченко, ідеєю проекту 2 Hours Design Battle є те, щоб "будь-який дизайнер міг заявити про себе світові, показати на що він здатний, що може створювати професійний продукт у стислі терміни".

26 жовтня у Берліні відбулася офіційна церемонія нагородження бренда Ukraine NOW.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ