Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Джазовий квартет „FUNHORNS” з Німеччини 6 листопада виступить з одним концертом з нагоди 20-річного ювілею

Шостого листопада в концертному залі Львівської філармонії з нагоди свого 20-річного ювілею з єдиним концертом у Львові виступить німецький джазовий квартет духових "FUN HORNS". Про це „Гал-info” повідомила прес-секретар Львівської обласної філармонії Юлія Канюка.
Музика ансамблю представляє різні напрямки: джазові аранжування, класика, і фольклорні мелодії. "FUN HORNS" - це квартет, який складається виключно з духових інструментів: Фальк Брайткройц - саксофон, кларнет; Йорг Хуке – тромбон; Фолькер Шлотт - саксофон, флейта та Райнер Бреннеке – труба.
Ансамбль виник в 1986-му в Східному Берліні, коли музиканти зустрілись для професійного запису одного духового пасажу. Після падіння Берлінської стіни це перший об`єднаний духовий квартет Німеччини, в якому грають як східні, так і західні музиканти, яких і по сьогодні єднає прагнення до незвичного в звучанні та особливого в мові музики.
Джазовий квартет "FUN HORNS" називають геніями імпровізації та аранжування, які переконують оригінальними, наповненими гумором та точністю звуками. Хлопці вдало поєднують академічність підходів у виконанні та суверенну віртуозність кожного з музикантів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ