Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Джерело: Лідери ЄС не хочуть зустрічатися з Януковичем у Давосі

Лідери Євросоюзу не мають наміру проводити офіційні зустрічі з Президентом України Віктором Януковичем. Як повідомилоЛІГАБізнесІнформ джерело в Єврокомісії, таке рішення було ухвалене у зв'язку з невдоволенням подіями, що відбуваються в Україні, у тому числі ситуацією навколо екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

За словами джерела, останній місяць українські дипломати намагалися домогтися від Брюсселя згоди на такі зустрічі, проте не досягли успіху, повідомляє Кореспондент.

"У Віктора Януковича буде можливість поговорити з лідерами Євросоюзу в кулуарах саміту, або при випадковій зустрічі в коридорі, але спеціально організовані зустрічі поки в наших планах не значаться", - зазначило джерело.

В Адміністрації Президента підтвердили плани глави держави взяти участь у ланч-конференції в Давосі, проте якої-небудь інформації про можливі зустрічі на вищому рівні в даний момент немає.

Нагадаємо, в п'ятницю, 27 січня, у швейцарському Давосі Фонд Віктора Пінчука та міжнародна інвестиційно-консалтингова компанія EastOne проведуть 8-му Українську ланч-конференцію в рамках Всесвітнього економічного форуму.Очікується, що на ланчі буде присутній Президент України Віктор Янукович.Ключовою темою стане обговорення майбутніх перспектив України в контексті європейського та глобального розвитку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ