Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Джерело» та Львівська міськрада запровадять інноваційні моделі освітніх та реабілітаційних послуг

Благодійна організація навчально-реабілітаційний центр “Джерело” спільно з управлінням праці та соціального захисту Львівської міської ради запроваджуватиме інноваційні моделі освітніх та реабілітаційних послуг — повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Програмою інноваційних послуг передбачено створити мінімальні стандарти якості соціальних послуг для дітей, які мають ураження центральної нервової системи, відпрацювати послуги реабілітаційного супроводу, які сприяють набуттю навиків самостійного проживання, а також навчання дітей з проблемами розвитку. На реалізацію цього проекту з фонду міського бюджету виділено 139,586 тис. грн. Інша частина фінансування здійснюватиметься за кошти Світового Банку.  

    6 липня цього року міський голова Львова Андрій Садовий та виконавчий директор Українського фонду соціальних інвестицій Віктор Мірошниченко підписали Меморандум про співпрацю між Українським фондом соціальних інвестицій та Львівською міською радою щодо запровадження моделей соціальних послуг у рамках виконання проекту Уряду України та Світового банку “Фонд соціальних інвестицій”.
Згідно з цим Меморандумом відібрані соціальні проекти, які будуть фінансуватися як за кошти Світового банку ( 4 млн. грн. грн.), так і за кошти міського бюджету ( 1 млн.грн.).
Зараз триває процес підписання угод між громадськими організаціями та управлінням праці та соціального захисту Львівської міської ради.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ