Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Джоббери порушують конкурентне законодавство

У минулому році шість джобберських компаній, що працювали на ринку торгівлі паливом для автомобілів, порушили конкурентне законодавство. Про це на прес-конференції, присвяченій підсумкам діяльності Львівського обласного територіального відділення АМКУ у 2006 році, повідомив заступник голови ЛОТВ АМКУ Віктор Савчук.
 За словами Савчука, попри те, що розбирати ситуації із завищенням цін на автомобільне пальне АЗС області не входить у компетенцію територіального відділення АМКУ, а є прерогативою центрального офісу Антимонопольного комітету України, Львівське територіальне відділення АМКУ оштрафувало порушників конкурентного законодавства.
«У нашій компетенції лише те, що ми можемо відправити запит щодо обґрунтування ціни на послуги. Якщо відповіді на такий запит не буде надіслано, то тоді ми уповноважені застосовувати санкції. Таких виявилося шість фірм, які мали в області по 2-3 заправки. Вони не відповіли на наши запити, і ми їх оштрафували», – сказав Савчук. З його слів, порушниками виявилися джобберські фірми, з-поміж великих мереж АЗС порушників не виявилося.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ