Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Джозеф Дол запевнив Петра Порошенка у підтримці України

Президент України провів телефонну розмову з Президентом Європейської народної партії (ЄНП) Джозефом Долем. Повідомили в прес-службі Президента України.

Президент подякував голові найбільшої політичної сили в Європейському Парламенті за підтримку територіальної цілісності, суверенітету, а також мирного врегулювання ситуації на Донбасі. «Ми високо цінуємо останні рішення Європейської Ради, Ради ЄС та Європарламенту щодо України, які були б неможливі без потужної підтримки лідерів політичної родини Європейської народної партії», - заявив Глава держави.

Петро Порошенко висловив впевненість в тому, що після успішних демократичних виборів у новій Верховній Раді буде сформована проєвропейська коаліція, яка невідкладно сформує Уряд. «Ми об’єднаємо наші зусилля із впровадження Мирного плану, стратегії реформ та реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС», - наголосив Президент.

Джозеф Дол запевнив Петра Порошенка у підтримці України та зазначив, що сім’я Європейської народної партії координує свої зусилля як в Європейському Парламенті, так і в країнах-членах ЄС задля ще потужнішої солідарності з Україною.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ