Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Економіка  |  Здоров'я

Ефективні рішення для ресторанів: сертифікація за міжнародними стандартами

Кожен підприємець, який працює у сфері ресторанного господарства знає, щоб заробити довіру клієнта необхідно докласти багато зусиль, а втратити її досить легко.

На сьогодні є безліч маркетингових інструментів як залучити клієнта. А як зробити так, щоб клієнт прийшов до Вас ще один раз треба попіклуватись, в першу чергу, про безпеку і якість продуктів харчування та самих готових страв. Адже відомо, що у закладі затримуються ті, хто отримує задоволення від атмосфери, якості кухні і обміну енергією з іншими гостями.

Серед викликів, з якими ми стикаємося щодня є виклик виникнення отруєння у закладі харчування, який на превеликий жаль, відповідно до даних Держпродспоживслужби протягом останніх років має позитивну динаміку. 

У більшості випадків виникнення спалахів гострих кишкових інфекційних захворювань пов’язане із закладами громадського харчування. За результатами проведених епідеміологічних розслідувань найчастіше виявляються порушення, пов’язані з недотриманням гігієнічних та санітарних вимог при виробництві та обігу харчових продуктів та щодо застосування процедур розроблених на принципах НАССР.

У теплу пору року різко зростає загроза виникнення спалахів гострих кишкових захворювань та харчових отруєнь, пов’язаних з вживанням продуктів харчування та питної води, забруднених хвороботворними мікробами.

Основні причини - відсутність системного контролю, обмежені можливості приміщення (планування, середовище розвитку, тепло, волога), недостовірність даних («липові» медогляди, протоколи досліджень) і ротація та халатність персоналу.

Репутаційні втрати від форс-мажорів, пов'язаних з отруєннями, коштують дуже багато часу та коштів для власників бізнесу. Для аналізу ризиків краще залучити кваліфікованих фахівців мікробіологів, які проведуть мікробіологічні лабораторні дослідження та запропонують ефективні рішення.

Компанія «Сenter LTD» надає комплексні послуги з мікробіологічних, хімічних лабораторних досліджень, екології, охорони праці, проектування, моніторингу, впровадження систем менеджменту HACCP та технології, що працює на ринку лабораторних послуг на сучасному обладнанні з 2011 року і акредитована за міжнародним стандартом ISO/IEC 17025:2017.

Об'єктом мікробіологічних досліджень є послуги харчування, результати послуг харчування, процес надання послуг харчування ресторанами, барами, кафе, їдальнями та іншими закладами харчування.

Яку проблему вирішують лабораторні дослідження?  

Зменшення репутаційних втрат від форс-мажорів, пов'язаних з отруєннями через комплексні мікробіологічні лабораторні дослідження, які дозволять розробити відповідні заходи та ефективні рішення щодо безпеки Вашого закладу та знизять ймовірність виникнення ризиків.

Вчасна оцінка ризиків дозволить впровадити системні зміни в закладі, відповідно до запропонованих фахівцями рішень, отримати додаткові маркетингові можливості, відшкодувати збитки, завдані постачальником, збільшити лояльність гостя та підвищити фінансову ефективність закладу.

Крім того, істотно зменшується кількість відгуків і вилучень продукції, тобто знижуються також фінансові ризики. Споживач отримує впевненість у безпечності продукції та послуг. 

Оцінку та управління факторами, що впливають на якість та безпеку продукції у Вашому закладі буде проведено групою провідних фахівців Компанії «Центр ЛТД». У разі трьох почергових негативних протоколів дослідження на мікрофлору – заклад безкоштовно отримує «знак безпечності» у вигляді наліпки чи таблички.

Даний знак є ексклюзивним і надає додаткові крос-маркетингові можливості для закладу, зокрема позначення вашого закладу харчування в додатку «безпечно їсти».

Репутація має велике значення для успіху закладу!

З метою активізації діяльності підприємств у сфері ресторанного господарства одним із найпотужніших інструментів у конкурентній боротьбі є сертифікація згідно з міжнародними стандартами. Вона дозволяє формувати конкурентні переваги підприємств ресторанного бізнесу та дає можливість займати гідне місце на ринку ресторанних послуг.

Якщо вас зацікавила пропозиція, просимо телефонувати +380 96 781 05 37 чи писати [email protected] 

center-ltd.com.ua 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ