Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«ЕКО+25%» вручатиме львів’янам сертифікати, які дозволяють отримувати надбавку за погану екологію

Партія екологічного порятунку «ЕКО+25%» вручатиме львів’янам сертифікати, які дозволять тримати екологічну надбавку за погану екологію, — повідомив 6 березня під час прес-конференції народний депутат, почесний президент ФК «Карпати» Петро Димінський. За його словами, вже з 7 березня по Львову будуть встановлені агітпалатки партії «ЕКО+25%», де всі бажаючі зможуть заповнити заявки на отримання екологічної надбавки і ще до виборів матимуть сертифікати, які гарантують виплату цієї надбавки.
Щоправда, форми офіційного документа ці сертифікати, як зазначив нардеп, відповідаючи на запитання «Гал-info», набудуть лише тоді, коли Верховна Рада проголосує за закон про допомогу мешканцям екологічно забруднених районів.
«Завдяки моїм старанням та старанням моїх колег законопроект про екологічну надбавку вже зареєстрований у Верховні Раді і, переконаний, що якщо ми пройдемо у парламент, то прийняття цього закону буде одним із перших питань, яке розгляне Верховна Рада наступного скликання», — зазначив Петро Димінський.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ