Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

„Еколан” на 10 днів на 10 копійок знизить ціни на свою продукцію

З понеділка, 10 чевня, Корпорація „Еколан” в рамках десятиденної акції знизить ціни на власну продукцію. Про це повідомляє відділ інформації корпорації.
В рамках акції у фірмових магазинах „Еколан” роздрібна ціна на хліб „Карпатський” становитиме 1,50 грн (попередня ціна 1, 65 грн), „Львівський петльований” — 1,60 грн (1,80 грн), хліб „Західний” — 1,55грн (1,65 грн), батон „Галицький” — 1,35 грн (1, 45 грн), батон „Смачний” — 1, 35 грн (1,45 грн), батон „Нарізний” — 1,35 грн (1,45 грн).
„Завдяки акції ми прагнемо збільшити насамперед реалізацію нашої продукції. Тому у всіх магазинах “ЕкоЛан” будуть рекламувати акцію: виставлятимуть нові яскраві цінники, плакати, а по місту працюватимуть промоутери”, — зазначає заступник гендиректора корпорації з маркетингу та торгівлі Павло Бобрик.
„Еколан” — один з найбільших виробників хлібобулочної продукції у Львівській області. До корпорації входять такі підприємства, як ВАТ „Львівський хлібокомбінат”, ВАТ „Львівський хлібозавод №1” та ТзОВ „Явір-Млин”. Корпорація також веде бізнеси, пов’язані з розведенням риби та мисливством. 2005 рік хлібопекарські підприємства корпорації закінчили зі збитками у 1,5 млн грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ