Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

„Еколан” за період з січня по 15 травня 2006 року збільшив виробництво хлібобулочних виробів на 2,3%

Підприємства – учасники корпорації „Еколан” (ВАТ “Хлібозавод N1” та ВАТ “Львівський хлібокомбінат”) у період з січня по 15 травня 2006 року збільшила виробництво хлібобулочних виробів на 2,3% порівняно з аналогічним показником минулого року 13 552 тонн  — до 13  864 тонн. Про це повідомили в прес-службі компанії.
Корпорація „Еколан” у першому кварталі 2006 року збільшила виробництво хлібобулочних виробів на 3,6% порівняно з аналогічним показником минулого року — до 9,368 тис. тонн.
У компанії зазначили, що до 1 квітня рентабельність виробництва корпорації знизилася на 2%. Це пов’язано з підвищенням цін на енергоносії (газ) і підвищенням мінімальної заробітної плати. Корпорація „Еколан” робить і реалізує хлібобулочні і кондитерські вироби; робить борошно, фасує і реалізує товари бакалійної групи (крупи, цукор). До корпорації „Еколан” входять такі підприємства, як ВАТ „Львівський хлібкомбінат”, ВАТ „Львівський хлібзавод №1” та ТзОВ „Явір-Млин”. Корпорація також веде бізнес, пов’язані з розведенням риби та мисливством.    
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ