Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Економіка Львівщини продовжує падати, але повільніше

У березні поточного року зросли обсяги промислового виробництва до попереднього місяця на 16,7%, але не було досягнуто рівня виробництва продукції відповідного місяця 2009 року – зниження становило 0,2%. Разом з тим, незважаючи на поліпшення ситуації у березні спад виробництва допущений у попередні періоди перекрити не вдалось і у січні-березні 2010 року порівняно з січнем-березнем 2009 року зниження становило 4,3%, (у січні-березні 2009р. проти січня-березня 2008р. - 26,5%). Повідомило ГУ статистики у Львівській області.

 

Зокрема обсяги виробництва  у добувній промисловості зросли на 9,8%,  у переробній промисловості - на 3,7%;  на підприємствах з виробництва та розподілення електроенергії, газу та води  зменшились на 23%.

 

 

Зокрема, у переробній промисловості випуск промислової продукції зменшився на 2,8%, на підприємствах з виробництва та розподілення електроенергії, газу та води – на 15,7%, у добувній промисловості збільшився на 5,3%.

 

У переробній промисловості зростання промислового виробництва відбулось на підприємствах з виробництва  харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів, легкої промисловості. В усіх решти видах діяльності спостерігається поступове уповільнення темпів скорочення промислового виробництва, крім целюлозно-паперового виробництва.

 

Серед  підприємств харчової промисловості найкраще спрацювали підприємства з  перероблення та консервування овочів та фруктів, з виробництва олії та тваринних жирів; виробництва чаю та кави, з виробництва какао, шоколаду та цукристих кондитерських виробів; з виробництва мінеральних вод та безалкогольних напоїв.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ