Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Екс-директор ЛАЗу Степан Давидяк очолить «Львівський локомотиворемонтний завод”

Як стало відомо Гал-info, екс-гендиректору ЛАЗу, голові комісії бюджету та соціально-економічного розитку Львівської обласної ради Степанові Давидяку запропонували стати директором «Львівського локомотиворемонтного заводу». „ Я обдумую пропозицію очолити ВАТ „Локомотиворемонтний завод”, – підтвердив інформацію Степан Давидяк. Нині він перебуває у двотижневій відпустці: Степан Давидяк є головою бюджетної комісії на постійній основі.
„Скоріш за все, я й далі залишуся головою бюджетної комісії, але на громадських засадах”, – прокоментував він.

„Попередньо можу сказати, що уявний бізнес-план діяльності на Локомотиворемонтному заводі для мене є зрозумілим, – зазначив Степан Дави дяк. – Але про якісь конкретні кроки можна буде вести мову лише після того, як детально вивчу ситуацію на підприємстві. Хоча вже можна сказати, що з моїм приходом підприємство, основним видом діяльності якого нині є ремонт електровозів, підпише низку угод з Міністерством транспорту» (яке, як відомо, очолює однопартієць Степана Давидяка, бютівець Йосип Вінський).

Також у коментарі Гал-info Степан Давидяк підтвердив інфоромацію, що йому пропонували знову очолити Львівський автобусний завод. „Я виробничник, – розповів він, – мене тягне до виробництва. Саме тому, коли мені запропонували вперше очолити ЛАЗ, я ні хвилини не вагався. Власне, і тепер від братів Чуркіних (власники ЛАЗу) мені надходила пропозиція очолити раду директорів ЛАЗу. Але нинішня ситуація на підприємстві та досвід мого попереднього звільнення із заводу мене переконали, що я не зможу самостійно вести розвиток підприємства. Річ у тому, що я був готовий очолити автобусний завод, але не за умови, коли хтось керуватиме мною, а я мав би лише виконувати вказівки. Це не для мене”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ