Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Екс-директор порту в Одесі причетний до захоплення кранового судна вартістю понад 11 млн грн

Спільними заходами прокуратури регіону, Управління поліції та Управління Служби безпеки України в Одеській області зібрано докази та встановлено причетність до захоплення судна вартістю понад 11 млн гривень колишнього керівника державного підприємства «Ялтинський морський торговельний порт», передає прес-служба прокуратури Одеської області.
Прес-служба прокуратури Одеської області.

У ході слідства встановлено, що у 2014 році за вказівкою колишнього керівника підприємства на його баланс незаконно поставлено самохідний морський плавкран «Чорноморець-27», який був орендований у ДП «Адміністрація морських портів України» з портом приписки м. Южний.

Сам плавзасіб, пришвартований у порту Ялти, заблокували буксиром, що унеможливило його рух, а всю команду, погрожуючи розправою, змусили зійти на берег.

На теперішній час відповідно до офіційних відомостей власником кранового судна є підприємство, що знаходиться на тимчасово окупованій території.

На даний час прокуратура Одеської області отримала ухвалу суду про затримання колишнього посадовця з метою його приводу для застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 
Наразі підозрюваного оголошено у розшук.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ