Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Екс-голова "Укрспирту" Лабутін оголошений в розшук

У розшук також оголошений головний бухгалтер підприємства, - Дзеркало тижня.

Екс-голову "Укрспирту" Михайла Лабутіна оголосили в розшук за підозрою в злочинах, пов'язаних із несплатою податків та розкраданням державних коштів.

"За фактом вчинення тяжких злочинів, пов'язаних з ухиленням від сплати податків та розкраданням державних коштів, службовими особами ДП "Укрспирт", у грудні 2014 року директора підприємства Лабутіна М.Ю. та головного бухгалтера Безродного С.В. оголошено в розшук", - повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби України.

У разі встановлення їх місця знаходження, просимо повідомити про це в органи податкової міліції, наголошується в заяві фіскальної служби.

19 грудня у фіскальній службі повідомили, що Лабутін був викрадений з лікарні, і що за фактом викрадення вже нібито порушено кримінальну справу.

Пізніше з'ясувалося, що  зниклого голову "Укрспирту" взяв під захист батальйон "Айдар", щоб захистити нібито "від свавілля Генеральної прокуратури та Державної фіскальної служби".

У той же час в "Айдарі" тоді заявили, що готові допомогти у слідчих діях, і в разі встановлення вини директора "Укрспирту" Михайла Лабутіна, передадуть його правоохоронним органам для встановлення правосуддя.

Кабмін звільнив керівництво "Укрспирту" 17 грудня.

Дзеркало тижня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ