Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Екс-губернатора Олійника більше не цікавлять посади в Львівській області, окрім тих, що він має

Колишній голова Львівської обласної державної адміністрації, екс-радник Президента України Петро Олійник стверджує, що його не цікавить жодна посада у Львівській області, окрім зараз займаних. Про це Олійник розповів у коментарі «Гал-info».

«Інститут радників Президента взагалі ліквідований, – каже він. – Сьогодні я маю декілька пропозицій очолити посади державного управління, великі державні підприємства. Але я в роздумах. Рівно 23 роки назад я обійняв першу керівну посаду, у 27 років я був в. о. директора по економіці».

Як розповів Олійник, загалом він має 34 роки стажу. «Маю пенсію народного депутата і державного службовця першого рангу, – каже Олійник. – Тому мене не цікавить просто сісти на маленьку керівну посаду. Я зараз у роздумах, я подумаю, на яку посаду мені йти, куди мені йти. Зрештою, жодна посада у Львівській області мене не цікавить, бо двічі в одну ріку вступити неможливо».

Єдине, за словами Олійника, він залишається головою Львівської обласної організації партії «Народний Союз Наша Україна» і головою регіонального відділення Національного олімпійського комітету України. «Це для мене висока честь, а всі інші посади мене не цікавлять», – каже Олійник.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ