Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Екс-міський голова Львова Любомир Буняк виграв суд і надалі вимагатиме сплати заробітної плати за час свого звільнення з посади міського голови

Нещодавно в Апеляційному суді міста Києва було розглянуто справу екс-міського голови Львова Любомира Буняка. Апеляційний суд задовольнив прохання позивача і виніс рішення про незаконність дій депутатів Львівської міської ради у справі дострокового звільнення Любомира Костянтиновича з посади міського голови Львова. Про це повідомив “Гал-info” екс-міський голова Львова Любомир Буняк.

Як зазначив Любомир Буняк, насамперед він буде вимагати сплатити йому всю заробітну плату, яку він не отримав з часу свого звільнення.
Апеляційний суд Києва залишив у силі рішення суду першої інстанції. Після того, як депутати Львівської міської ради на засіданні 27 вересня 2005 року абсолютною більшістю голосів проголосували за дострокове припинення повноважень міського голови Львова Любомира Буняка,  вже 27 грудня 2005 року Шевченківським судом міста Києва Любомира Буняка було поновлено на посаді міського голови. Натомість депутати Львівської міської ради наприкінці грудня 2005 року прийняли повторне рішення про дострокове припинення повноважень Буняка. Це рішення, своєю чергою, було опротестовано прокурором Львова і Любомир Буняк також його оскаржив.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ