Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Екс-начальник Головного управління земельних ресурсів у Львівській області Микола Пшевлоцький приїде на позачергову сесію облради

Екс-начальник Головного управління земельних ресурсів, голова ЛОО КУН, депутат Львівської облради Микола Пшевлоцький буде присутнім на позачерговій сесії облради щодо його звільнення, яка відбудеться у четвер. Про це він повідомив у коментарі «Гал-info».
«Мені вже відомо, що призначена позачергова сесія Львівської облради. Я провів консультації із лікарями, які дозволили мені поїхати на сесію обласної ради. Тому я буду присутнім у четвер на сесії обласної ради», — зазначив Пшевлоцький.
Він також додав, що із вчорашнього дня його вже переведено на амбулаторне лікування.
Нагадаємо, позачергова сесія Львівської обласної ради, одним питанням якої є ситуація щодо звільнення начальника Головного управління земельних ресурсів Миколи Пшевлоцького, запланована на четвер, 20 березня. Про це сьогодні оголосив голова Львівської облради Мирослав Сеник, посилаючись на подання 42 депутатів Львівської обласної ради.
7 березня начальника Головного управління земельних ресурсів у Львівській області Миколу Пшевлоцького звільнили із займаної посади. У цей час Пшевлоцький перебував на лікарняному. На його місце було призначено Дмитра Завтура, представлення якого відбулося 11 березня.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ