Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Екс-начальник львівської міліції Василь Пісний пішов у відставку

Екс-начальник ГУ МВСУ у Львівській області, генерал-лейтенант Василь Пісний написав рапорт про відставку. Наказом міністра внутрішніх справ його зараховано в розпорядження Міністерства внутрішніх справ. Відповідний наказ міністра сьогодні, 23 березня, під час представлення особовому складу львівської міліції нового начальника управління зачитав перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Черних.

 

Василь Пісний подякував колективу за роботу, сказав, що за період, протягом якого він очолював обласне управління міліції, зросло розкриття незаконного заволодіння автомобілями, розкриття вбивств.

 

Він також зазначив, що хотів би відпочити від роботи, однак, якщо знадобиться, готовий повернутися на роботу  в міліцію.

 

Нагадаємо, перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Черних сьогодні, 23 березня представив особовому складу ГУ МВСУ у Львівській області нового начальника управління. Ним, як і очікувалося, став колишній очільник ГУ МВСУ у Полтавській області Михайло Цимбалюк.

 

На представленні також були присутні екс-начальник ГУ МВСУ у Львівській області Василь Пісний, голова Львівської ОДА Микола Кміть, голова Львівської облради Мирослав Сеник, міський голова Львова Андрій Садовий, начальник УСБУ у Львівській області Юрій Артюхов, прокурор Львівської області Олексій Баганець, командувач військ Західного оперативного командування Михайло Куцин.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ