Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Експерти визначать найактивнішого народного депутата від Львівщини

14 січня Центр експертних досліджень «Тема» розпочинає опитування львівських і київських журналістів і політологів з метою визначення найактивнішого народного депутата від Львівщини за підсумками першої сесії новообраної Верховної Ради.

«Таке опитування ми здійснюватимемо після завершення кожної сесії. Сподіваємося. Що оприлюднення результатів спонукатиме народних обранців до ефективнішої роботи», - повідомив директор «Теми» Роман Онишкевич.

За його словами, у наступних опитуваннях Центр визначатиме не лише активність депутатів, а й їхню ефективність.

«Наразі ми не зачіпаємо результативності депутатської роботи, адже більшість їхніх законопроектів, звернень, запитів ще не було розглянуто», - каже Онишкевич.

«Попри те, що сесія загалом була малоефективною і стосувалася переважно кадрових питань, частина народних депутатів від Львівщини проявила себе доволі активно. Ірина Фаріон виступила співавтором актуального законопроекту про функціонування мови, Олег Канівець вніс два резонансних проекти про текст гімну та графу «національність» у свідоцтвах про народження, Ірина Сех очолила екологічний комітет, Ярослав Дубневич встиг надіслати депутатський запит до голови уряду. Тобто львівські депутати не лише зайняті блокуванням трибуни, а й можуть працювати як законодавці», - відзначив керівник «Теми».

Оприлюднити результати експертного дослідження «Тема» планує на початку наступного тижня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ