Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Експорт товарів та послуг Львівської області зберігає тенденції до зростання

Експорт товарів та послуг Львівської області зберігає тенденції до зростання — повідомила прес-служба Львівської ОДА з посиланням на головне управління економіки Львівської облдержадміністрації.

У загальній структурі експорту 65-70% становить експорт до країн Європейського Співтовариства. Діловими партнерами Львівщини є більше 100 країн світу, зокрема найбільш активно наш регіон співпрацює із сусідами: Польщею та Німеччиною, іншими країнами ЄС: Данією, Бельгією, Великобританією, Італією, а також Росією.
Пошук нових ринків збуту товарів та послуг підприємств Львівщини обласна влада очікує від створення першого та єдиного на Близькому Сході (Дубаї, ОАЕ) Українського державного торгового центру.
Цей центр було створено за сприяння Міністерства економіки України, Торгово-промислової палати України та Посольства України в Об’єднаних Арабських Еміратах.
На думку фахівців управління, Центр надасть можливість вести переговори на найвищому рівні, в тому числі й щодо укладення крупних угод на постачання українських товарів.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ