Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Експрес» отримає премію за журналістське розслідування про Слюсарчука

Народний депутат, член парламентського комітету з питань правосуддя Ірина Бережна виплатить особисту грошову премію львівській газеті «Експрес» за серію публікацій у межах журналістського розслідування про незаконну діяльність «професора» Слюсарчука. Про це вона заявила під час круглого столу «Андрій Слюсарчук: аферист або маніяк-убивця?» в Інституті Горшеніна, повідомляє прес-служба нардепа.

Народний депутат підкреслила, що «саме завдяки цьому розслідуванню вдалося зупинити серію злочинів псевдохірурга».

Член парламентського комітету з питань правосуддя також зазначила, що готова надати юридичну допомогу сім'ям, постраждалим від діяльності цього афериста.

«Я буду надавати всю необхідну допомогу, і вже сьогодні відправлю депутатські запити в усі правоохоронні органи, щоб тримати це розслідування на особистому контролі і не дозволити уникнути покарання. Поки мені незрозуміло, чому Слюсарчуку інкримінують підробку документів та шахрайство, а не говорять про більш тяжких злочинах - вбивствах і педофілії», - зазначила Ірина Бережна.

Народний депутат також виступила з ініціативою створення тимчасової слідчої комісії у Верховній Раді, яка зайнялася б розслідуванням справи Андрія Слюсарчука.

Ірина Бережна також повідомила, що розмір премії становитиме 5000 гривень. Депутат також планує створити оргкомітет премії за найкраще журналістське розслідування і зробити її регулярною.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ