Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Екс-заступника міністра агрополітики призначили директором департаменту житлового господарства Львівської міськради

Сьогодні на посаду директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради призначено Наталію Павлюк. Відповідне розпорядження підписав міський голова Львова Андрій Садовий. До призначення Наталія Павлюк була начальником управління контролю і аудиту Львівської міської ради.

 

У 2005-2007 рр. Наталія Павлюк працювала заступником міністра аграрної політики України. Про призначення на посаду коментує екс-міністр аграрної політики України у 2005-2007 рр.  Олександр Баранівський.

 

 «Це дуже хороший вибір міського голови. Тут він точно не помилився. Наталя Андріївна працювала в мене заступником. Це був потужний керівник. Перед міністерством вона працювала першим заступником голови правління ДАК «Хліб України», де я її і помітив та забрав до себе. Проблем по її напрямку не було. Вона вела в мене економічний блок - вирішувала всі питання. Була справедлива та жорстка у рішеннях. І я їй довіряв. Якщо десь був її підпис – то я знав, що все вірно. Також вона дуже системна та великий трудоголік. Могла працювати без перестанку дуже багато часу», - зауважив екс-міністр аграрної політики України Олександр Баранівський.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ