Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Екс-заступника Жовківської РДА Ореста Голінку, якого у вересні 2005 року спіймали на отриманні хабара, звільнили з-під варти

Екс-заступника Жовківської РДА Ореста Голінку, якого у вересні 2005 року спіймали на хабарі, звільнили з-під варти — повідомив «Гал-info» голова Жовківської райдержадміністрації Михайло Заболоцький. Наразі, за його словами, в Жовківську РДА ще не надійшло офіційного повідомлення з суду з цього приводу. Проте, як розповів Михайлу Заболоцькому сам Орест Голінка, рішенням апеляційного суду його звільнено з-під варти у зв’язку з тим, що не доведено жодного пункту звинувачень. Зараз Орест Голінка, як зазначив голова Жовківської РДА, перебуває вдома в колі сім’ї.
«Я розповідаю лише те, що чув зі слів пана Голінки, адже офіційної інформації ще не маю. Наскільки мені відомо, остаточне рішення у цій справі суд має винести сьогодні, 14 квітня», — розповів Михайло Заболоцький.
Голова Жовківської РДА наразі не знає, чи може Орест Голінка бути поновлений на посаді заступника голови Жовківської райдержадміністрації.
«На 100% я цього сказати не можу сказати. Все залежатиме від остаточного рішення суду апеляційного суду. Якщо ж суд справді визнав, що звинувачення безпідставні, має бути рішення Верховного Суду про зняття судимості з пана Голінки. Тоді вже можна буде говорити про поновлення його на займаній посаді», — зазначив Михайло Заболоцький.
Як уже повідомляло «Гал-info», Ореста Голінку затримали 7 вересня 2005 року за одержання хабара від місцевого підприємства у розмірі 300 доларів за розміщення об’єкта для реалізації продовольчих товарів. Під час затримання у нього було виявлено та вилучено ще 600 доларів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ