Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Електорат Ющенка на Львівщині проголосує за Януковича, – соціолог Подгорнов

Більшість виборців Ющенка на Львівщині проголосують за Януковича у другому турі президентських виборів. Про це сьогодні, 18 січня, під час прес-конференції заявив соціолог Володимир Подгорнов.

 

За його словами, за Ющенка у першому турі голосували найбільш затяті його прихильники. Зважаючи на персональний конфлікт між Ющенком та Тимошенко, виборці чинного Президента ніколи не проголосують за Тимошенко, а скоріше за все за Януковича.

 

Як зазначив соціолог, практично всі виборці Яценюка проголосують за Тимошенко, оскільки тривалий час спостерігалося взаємне перетікання електорату цих двох кандидатів. Головна боротьба буде точитися за електорат Сергія Тігіпка. Якщо Тимошенко запропонує посаду Прем’єр-міністра Тігіпку і він погодиться, то такий тандем політиків, які можуть стримати один одного від крайнощів, отримає значну підтримку виборців і забезпечить перемогу Тимошенко на президентських виборах.

 

Нардеп від БЮТ Степан Курпіль натомість висловив переконання, що за Юлію Тимошенко проголосує дві третини електорату Віктора Ющенка, оскільки ющенківці не хочуть перемоги Януковича. 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ