Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Електрон» подарував рідкокристалічний телевізор в приймальню голови Львівської ОДА

Телевізійний завод «Електрон» подарував рідкокристалічний телевізор в приймальню голови Львівської ОДА. Про це йшлося під час відвідання телевізійного заводу «Електрон» головою Львівської ОДА Петром Олійником.
За словами генерального директора телевізійного заводу «Електрон» Ореста Яремчука, коли голова облдержадміністрації бути приймати високих гостей, у приймальні не буде стояти  інший закордонний телевізор. «Це буде для заводу свого роду реклама. Це 32-дюймовий рідкокристалічний телевізор», - зазначив Орест Яремчук.
  На заводі 26 квітня цього року розпочався випуск цілої лінійки телевізорів з  рідкокристалічними екранами, а саме: телевізори з розмірами екранів 20 дюймів або 51 см, 26 дюймів або 66 см та 32 дюйми або 81 см.
Як повідомляло “Гал-info”, у 2006 році телезавод планує виробляти DVD-плеєри, однак коли виробництво цієї продукції розпочнеться, ще невідомо.
ВАТ "Концерн Електрон" виробляє телевізійну техніку, телевізійні приймачі кольорового зображення.
            Акціонерами ВАТ “Концерн-Електрон” є як фізичні, так і юридичні особи. Державної частки у статутному фонді акціонерного товариства немає.
В телевізорах „Електрон” закладено всі можливі функції таких класів телевізорів, зокрема: телетекст, стереозвук на низькій частоті, у великих моделях є звук NICAM (стереозвук з ефіру), є модель із сабвуфером, додаткові функції обмеження доступу („дитячий замок” та режим „готель”). В телевізорах є входи для підключення аналогових та цифрових джерел сигналу, до прикладу, DVD-плеєра, відеомагнітофона S-VHS, сателітної антени, декодера цифрового телебачення, ігрової приставки тощо. Телевізори захищені від коливань напруги від 100 до 280 вольт. Меню управління українською мовою, а також на вибір ще 17 мов.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ