Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Електрон» відмовився від виробництва телевізорів з плазмовим екраном

Телевізійний завод «Електрон» відмовився від виробництва телевізорів з плазмовим екраном. Про це «Гал-info» повідомив менеджер з маркетингу і реклами Телевізійного заводу „Електрон” Андрій Булат.
За його словами, ринок телевізорів з плазмовими екранами скорочується, а ринок телевізорів з рідкокристалічним екраном навпаки - збільшується. Також телевізори з плазмовим екраном позиціонуються як дорогий товар, а завод випускає телевізори для середнього класу. «Якщо в минулому році співвідношення ринку було п’ятдесят на п’ятдесят, то в цьому році ринок телевізорів з плазмовими екранам скоротився на десять відсотків. Тому завод прийняв рішення не випускати телевізори з плазмовими екранам», - сказав Андрій Булат.
Як додає Андрій Булат, ще одною перевагою телевізорів з рідкокристалічним екраном є те, що сучасна технологія дає можливість виробляти телевізори з великими розмірами екранів.
     Нагадаємо, на заводі планувалося розпочати виробництво телевізорів з плазмовим екраном від 40 дюймів і більше 
У  квітні цього року телевізійний завод «Електрон» розпочав випуск телевізорів з рідкокристалічними екранами. На заводі розпочався випуск цілої лінійки телевізорів з  рідкокристалічними екранами, а саме: телевізори з розмірами екранів 20 дюймів або 51 см, 26 дюймів або 66 см та 32 дюйми або 81 см.
    ВАТ "Концерн Електрон" виробляє телевізійну техніку, телевізійні приймачі кольорового зображення.
      Акціонерами ВАТ “Концерн-Електрон” є як фізичні, так і юридичні особи. Державної частки у статутному фонді акціонерного товариства немає.
      В телевізорах „Електрон” закладено всі можливі функції таких класів телевізорів, зокрема: телетекст, стереозвук на низькій частоті, у великих моделях є звук NICAM (стереозвук з ефіру), є модель із сабвуфером, додаткові функції обмеження доступу („дитячий замок” та режим „готель”). В телевізорах є входи для підключення аналогових та цифрових джерел сигналу, до прикладу, DVD-плеєра, відеомагнітофона S-VHS, сателітної антени, декодера цифрового телебачення, ігрової приставки тощо. Телевізори захищені від коливань напруги від 100 до 280 вольт. Меню управління українсько мовою, а також на вибір ще 17 мов.
    
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ