Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Електропоїзд Львів-Сянки отримав додаткові вагони

Електропоїзд Львів-Сянки отримав додаткові вагони, - повідомили у прес-центрі "Львівської залізниці".

Відтепер о 17.55 год. за маршрутом Львів−Сянки та прибуттям у Львів із Сянок об 07.03 год. електропотяги курсуватимуть у складі не 4-х, а 8-ми вагонів.

Причиною збільшення пасажиромісткості даного напрямку стала популярність такого маршруту. Відтак, завдяки моніторингу проданих квитків на найбільш пікові години, а саме 07:03 та 17:55, було прийнято рішення збільшити кількість місць вдвічі.

Проте, одну пару поїздів на дільниці Львів–Сянки, а саме: № 6023 Львів−Сянки з відправленням із Львова об 12.38 год та №6020Сянки−Львів з відправленням із Сянок об 11.52 год. все ж довелось відмінити із-за малонаселеності поїздів.

Так, проаналізувавши курсування електропоїзда встановлено, що середньодобовий продаж проїзних документів на цей поїзд становив  30% населеності поїзда у 4-вагонному складі.

До того ж, протягом 12 місяців 2016 року Львівською залізницею надано послуг по перевезенню пільгових категорій пасажирів у приміському сполученні на суму 75,9 млн. грн., отримано компенсації 2,3 млн. грн., що складає 3 % від фактично затраченої суми коштів на перевезення пасажирів пільгових категорій.

Однак, на даний час, на  дільниці Львів−Сянки−Львів залишились курсувати ще чотири пари електропоїздів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ