Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Енергетики вже знеструмили адмінкорпус Львівводоканалу. На черзі – насосні станції

Львівська міська рада просить львів’ян терміново сплатити свої поточні платежі та борги за воду. Адже через великі борги мешканців за воду почалися масові відімкнення Львова від водопостачання, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Як повідомила прес-секретар ЛМКП «Львівводоканал» Уляна Горбата, зараз енергетики уже відімкнули від електропостачання адміністративний корпус ЛМКП «Львівводоканал», зокрема абонентський відділ, який здійснює прийом населення. «Окрім того,  енергетики поїхали на наші насосні станції: «Сихів», «Карачинів», «Довга». Якщо припинять роботу ці насосні станції, то без води залишаться Сихівський та Личаківський райони», - говорить Уляна Горбата.   

 

«Старих боргів перед енергетиками ми не маємо. Однак справді наразі не дотримуємося графіку оплати поточних нарахувань. На це є кілька причин. Насамперед з переходом на цілодобовий режим роботи насосних станцій ми споживаємо більше електроенергії, відтак нарахування зросли до 8 млн.грн. Натомість рівень оплати львів’ян незадовільний. У січні ми отримали лише 6,6 млн.грн. (78% від нарахованого). Станом на сьогодні львів’яни оплатили лише 60%. Відтак чи вдасться нам розрахуватися з енергетиками та втримати цілодобове графік подачі води цілковито залежить від мешканців Львова», – зауважує директор ЛКП «Львівводоканал» Мирослав Заплатинський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ