Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Енергія» - «Кардинал» 3:2

Львівська «Енергія» у матчі 8-го туру Екстра-ліги з футзалу вдома обіграла «Кардинал-Рівне».

Рівненський «Кардинал» дуже вдало відіграв у першому таймі. У цьому відрізку гри гості створили чимало небезпеки поблизу воріт Владислава Лисенка. В «Енергії» четвірка Павленко-Якунін-Легчанов-Овсянніков тримали гру. Згодом на майданчик вийшли Чепорнюк-Вершинін-Бондар-Макаєв. Та згодом Вершиніна на 10-й хвилині замінив Тригубець. Через кілька хвилин другий квартет «Енергії» відкрив рахунок – м’яч у ворота «Кардинала» проштовхнув Чепорнюк. На 16-й хвилині гості поновили паритет – удар у кут воріт львів’ян завдав Олександр Бондар – 1:1. 

На 19-й хвилині на майданчику виникла штовханина між гравцями обох команд. Втихомирювати футзалістів взялися судді та охоронець. Ініціатори сутички – Маринюк та Якунін заробили жовті картки. На тій же 19-й хвилині господарі знову вийшли уперед. За шостий командний фол гостей покарав Валерій Легчанов – 2:1.

У другому таймі гості не були такими переконливими, як спочатку. Небезпеки біля воріт Лисенка було значно менше. А «Енергія» хоч і створювала гольові моменти, їх не реалізовувала. На 35-й хвилині Танський вийшов п’ятим польовим гравцем. А через дві хвилини Маринюк зрівняв рахунок – 2:2.

Скандальна ситуації виникла на 38-й хвилині матчу. Павленко у штрафній суперника прийняв м’яч, його оточувало кілька суперників, «кардиналівці» заволоділи м’ячем, а Максим упав. Арбітри відразу ж зупинили гру і призначили пенальті. Гості дуже агресивно сприйняли це рішення. Сергій Піддубний вирішив припинити гру і частина гравців «Кардинала» покинули зал. Та керівництво рівенського клубу змусило Піддубного продовжити матч. Отож, гості повернулися на паркет. Пенальті чітко реалізував Легчанов – 3:2. Ще один епізод, який викликав шквал невдоволення «Кардинала», відбувся за 10 секунд до завершення матчу. Одному із суддів здалося, що Овсянніков поблизу власних воріт зіграв рукою, арбітр призначив пенальті. Але після коротенької розмови із своїм асистентом, це рішення скасував. «Кардинал» знову агресивно почав доводити хибність рішення суддів. Проте свою позицію судді більше не змінювали.

galsports.com

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ