Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Енерготехпром» звернувся в апеляційний суд Києва з скаргою на рішення суду про передачу цілісного майнового комплексу у власність ВАТ «Галол»

«Енерготехпром» звернувся в апеляційний суд Києва з скаргою на рішення       Господарський суд Києва про передачу  цілісного майнового комплексу  у власність  ВАТ «Галол» (Дрогобич). Про це «Гал-info» повідомила заступник голови ГО „Галол” за законність” Оксана Новосад.
За її словами судове слухання по апеляційній скарзі «Енерготехпром», апеляційний суд Києва буде розглядати 21 липня. 
     Як повідомляло «Гал-info» Господарський суд Києва  зобов’язав  «Енерготехпром» передати цілісний майновий комплекс  «Галолу» «майно цілісного майнового комплексу  Відкритого акціонерного товариства «Галол», яке отримане на підставі актів прийому –передач до договору купівлі-продажу цілісного майнового комплексу за конкурсом №1 від 28 серпня 2002 року
     Нагадаємо, в минулому році засідання у Вищому господарському суді України відносно законності угоди купівлі-продажу ВАТ „Галол” перенесли у зв’язку з судовою реформою. Справу вирішили розглядати  у Господарському  суді Києва. До цього справа розглядалася  Господарському суді Львівської області за позовом трудового колективу „Галолу”  про розірвання угоди купівлі-продажу заводу між його санатором компанією „Автолізинг Україна” та фірмою „Енерготехпром”.
      ВАТ „Галол” спеціалізується на виробництві олив всіх типів (в т.ч. моторних, локомотивних і трансформаторних), мастил та присадок для різноманітної техніки, зокрема танків.У 2001 році припинив виробництво. У 2002 році санатор заводу фірма „Автолізинг Україна” продала його майно за 2,5 млн  грн  київській „Енерготехпром”, яка перепродала його „ФК-Груп”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ