Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

E-ратуша: львівський виконком погодив відмову від паперових документів

У мерії прийняли рішення про перехід на систему електронного документообігу та відмову від паперових документів. Про це сьогодні, 20 березня, повідомили Гал-інфо у прес-службі Львівської міської ради.
Фото ЛМР

Сьогодні, 20 березня, члени виконавчого комітету підтримали рішення про перехід на систему електронного документообігу та відмову від паперових документів. Відтак, за словами заступника міського голови з питань розвитку Андрія Москаленка, комунікація між інституціями та установами Львівської міської ради відтепер буде виключно в електронному форматі.

«Хочу звернути увагу, що цьогоріч ми перейшли на нову систему електронного документообігу. З того часу у ній вже зареєстровано понад 92 тис. документів. Ми визначили поетапність, яка на сьогодні має також додаткове значення, — перехід від паперових документів до електронних. Цією ухвалою ми визначаємо, що комунікація між інституціями та установами Львівської міської ради буде виключно в електронному форматі. Ми зараз напрацьовуємо наступні етапи, зокрема, можливість реєстрації електронних документів, що стосуються виконавчого комітету.

Нову систему електронного документообігу за необхідності можна встановити і у смартфон, і у планшет, аби дистанційно можна було підписувати документи", — зазначив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ