Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Ernst & Young підтвердила достовірність фінансових результатів “Концерну Галнафтогаз” за 2005 рік

Станом на 31.12. 2005 р. підтверджені аудитом консолідовані активи компанії „Концерн „Галнафтогаз” становлять 827 120 тис. грн, консолідований чистий прибуток за 2005 рік становить 40 489 тис. грн, товарооборот – 1 945 млн грн. EBITDA компанії становить 90 793 тис грн. Власний капітал Концерну станом на 31.12.2005 становить 313 350 тис грн – повідомили у прес-службі ВАТ “Концерн Галнафтогаз”.

«Минулий рік для компанії був достатньо успішним, – зазначив Назар Купибіда, фінансовий директор «Концерну Галнафтогаз». –  Ми активно нарощували мережу своїх АЗС «ОККО» і зробили дуже багато для вдосконалення роботи самої мережі. Варто зазначити, що у 2005 році на ринку світлих нафтопродуктів відбулися суттєві структурні зміни: ринок став стабільнішим, більш прозорим і відкритим. Від чого виграли і споживачі і оператори. На збільшення наших прибутків вплинуло також і зміцнення курсу гривні».
«Ми вже втретє проводимо аудит фінансово-господарської діяльності «Концерну Галнафтогаз», – говорить Віктор Соколов, старший менеджер міжнародної аудиторської компанії Ernst & Young. – Це динамічна і стабільна компанія, яка послідовно демонструє прозорість і відкритість у роботі та чітко поставлені бізнес-процеси і управління звітністю».
Нагадаємо, що за національними стандартами фінансової звітності (УСБО) консолідований чистий прибуток ВАТ “Концерн Галнафтогаз” за 2005 рік становить 37,6 млн грн.
ВАТ “Концерн Галнафтогаз” входить до холдингу «Універсальна інвестиційна група». Належить до найбільших  власників АЗС в Україні. Концерн володіє мережею АЗК «ОККО», що складається зі 142 сучасних комплексів. Загалом «Концерну Галнафтогаз» належить 195 АЗС і 15 нафтобаз у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській, Рівненській, Хмельницькій, Вінницькій, Волинській, Кіровоградській, Харківській та Чернігівській областях, а також у Києві. Статутний капітал Концерну – 160 млн грн. 13 червня "Концерн Галнафтогаз" здійснив остаточне погашення своїх облігацій серії «А», а 11 липня – облігацій серії «В».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ