Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Етапи подачі проектів на Громадський бюджет 2018 року у Львові

15 вересня завершився перший етап - подання проектів, який тривав місяць. Кожен хто мав бажання, міг залишити проектну заявку в електронному вигляді або у пунктах супроводу бюджету участі.

Отож, наступні етапи:

  • Розгляд ідей: до 31.10.2017 (виконавчі органи міської ради розглядають проекти. В цей час автори можуть отримати проект на правку).
  • Голосування: до 15.11.2017 (жителі міста голосують онлайн або у пунктах супроводу Бюджету участі. Автори рекламують та просувають свої проекти, щоб отримати найбільшу кількість голосів).
  • Виявлення переможців: до 29.12.2017 (переможцями можуть бути декілька проектів, якщо кошти на їх реалізацію менше Бюджету участі).
  • Реалізація: 2018 рік (місто в особі міської ради починає втілювати ідеї. За цим процесом можна стежити онлайн. День за днем місто змінюється на краще завдяки тобі).

Довідка.

Громадський бюджет - демократичний процес, який надає можливість кожному жителю брати участь в розподілі коштів місцевого бюджету через створення проектів для покращення міста та/або голосування за них. Будь-який житель міста може подати проект, пов’язаний з покращенням життя в місті, взяти участь у конкурсі, перемогти в голосуванні і спостерігати за тим, як його проект реалізують в рамках бюджету міста. Платформа «Громадський проект» дозволяє брати участь в конкурсі, не виходячи з дому: охочі подають заявку on-line і відслідковують долю свого проекту прямо на сайті: https://lviv.pb.orq.ua/

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ