Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Exclusive Opera Project презентує проект «Opera Dinner Night»

Exclusive Opera Project презентує проект «Opera Dinner Night» - Універсальне поєднання чоловічих та жіночих голосів. Подія з чудовим музичним перформансом в супроводі фортепіано. Чудова нагода почути живе виконання популярних оперних арій та ансамблів, оперети,«crossover», музику Сінатри, Гершвіна, Бернстайна…

Анна Шумаріна, сопрано (Україна)

Українська оперна співачка, випускниця Львівської національної музичної академії ім. М. В. Лисенка. Лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів, зокрема ІІІ премії міжнародного конкурсу солістів-вокалістів ім. О. Петрусенко та III премії міжнародного конкурсу «Мистецтво XXI століття» ( Київ – Ворзель ). Дипломант міжнародного конкурсу ім. М. В. Лисенка ( м. Київ ).

Як солістка активно гастролює країнами Європи, виступаючи в найкращих концертних залах Берліна, Мюнхена, Амстердама, Парижу та ін. Солістка відомого австрійського симфонічного оркестру « К&K Philarmoniker» та «Da Vinci Orchestra» (Базель, Швейцарія). Упродовж останніх років тісно співпрацює з італійським диригентом та композитором Ferdinando Nazzaro. Зокрема, здійснила декілька фондових записів його творів для сопрано з оркестром у супроводі оркестру Львівської Національної Філармонії. У репертуарі співачки провідні партії з опер «Traviata» Дж. Верді, «L’elisir d’amore» Г. Доніцетті, «Carmen» Ж. Бізе, «Die Zauberflöte» В.А. Моцарта та « La Boheme » Дж.Пучіні

Лілія Нікітчук, меццо-сопрано (Україна)

Українська оперна співачка, випускниця Львівської національної музичної академії ім. М. В. Лисенка, лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Після закінчення ЛНМА ім. М. Лисенка, продовжила свою вокальну освіту в Італії, беручи участь у різноманітних майстер-класах по техніці співу та дихання. В 2016 була учасницею «Rossini Opera Academy» під керівництвом Alberto Zedda. Активно гастролює містами Франції. Під патронатом Даніеля Тозі (директор консерваторії міста Перпіньян), виконала концерту програму “Арії та романси українських та російських композиторів”. Також, виконувала сольну программу стародавньої та духовної музики. В співпраці з агенцією “Les Amis D’A. Marinaro” мала ряд концертів на півдні Франції з программою “Оперні арії”. Неодноразово виступала на фестивалі “Le Voix” (Коломб, Париж), як представник України. Як солістка активно гастролює країнами Європи, виступаючи в найкращих концертних залах Німеччини, Франції, Італії та Данії. У співпраці з Львівською національною філармонією, виконала партії меццо-сопрано в таких творах, як: «Requiem» та «Gloria» В. А. Моцарта, «Petite Messe Solennelle» Дж. Россіні, «Te Deum» В. Кіляра, «Симфонія No 3» Г. Гурецького, «Месса С-dur» Л. в. Бетховена, «Stabat Mater» Дж. Перголезі. Співпрацює з кращими диригентами України та Європи, солістка відомого австрійського симфонічного оркестру «К&K Philarmoniker» та «Da Vinci Orchestra» (Базель, Швейцарія).

Олексій Кувітанов, баритон (Україна)

Український оперний співак, випускник Львівської національної музичної академії ім. М. В. Лисенка, лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів. В період 2009-2010 року навчався в приватній школі Mirella Freni (Модена, Італія). Брав участь у вокальних майстер-класах академії “L’Ateneo Della Lirica” в місті Сульмона (Італія) в таких педагогів, як: Renato Bruson, Fiorenza Cossotto, Evgeny Nesterenko, Claudie Veraghe-Micault, а також Horiana Branisteanu. Брав участь в оперному фестивалі «Tiroler Beethoven Tage» у місті Лінц (Австрія). Також, активно співпрацює з симфонічним оркестром K&K Philarmoniker (Відень, Австрія)  та з оркестром Львівської Національної Філармонії; В репертуарі співака провідні партії з опер: «Don Giovanni», «Le nozze di Figaro», «Сosi fan tutte» В.А. Моцарта; «Traviata», «Don Carlo», Дж Верді, «Il barbiere di Siviglia» Дж. Россіні; «La Boheme» Дж.Пуччіні; а також твори з камерного репертуару, зокрема: вокальні цикли Шуберта, Шумана, Малєра, Сільвестрова, Тості; кантати та ораторії Баха та Генделя; пісні українських композиторів, неаполітанські пісні.

Сергій Кутепов, тенор (Україна)

Український оперний співак, випускник Львівської національної музичної академії ім. М. В. Лисенка, лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів. В 2008 році став лауреатом премії Кабінету Міністрів України, лауреат премії В’ячеслава Чорновола. Продовжує свою вокальну освіту у відомого оперного співака Kaludi Kaludov, бере участь у чисельних вокальних майстер-курсах видатних оперних співаків: David Alegret (Іспанія), Gundula Schneider (Німеччина), Marcel Boone (Франція), Ольги Пасічник (Україна-Польща), Софії Соловій (Україна-Італія). Активно співпрацює з провідними європейськими симфонічними оркестрами «Da Vinci Orchestra» (Базель, Швейцарія), «Kamerata Baltycka» (Гданськ, Польща), «Національний оркестр польського радіо» (Катовіце, Польща), «K&K Philarmoniker » (Відень, Австрія). Як соліст, також виступає з концертами в кращих залах Польщі, Австрії, Швейцарії, Іспанії, Німеччини та ін. Співзасновник першого в Україні центру музичного розвитку «Tempo», який працює за авторською методикою з дітьми від 1-го року, активіст, учасник культурних проектів міста Львова, зокрема «Ніч у Львові» та міжнародного фестивалю «LvivMozArt». В репертуарі співака провідні партії з опер: «Don Giovanni», «Cosi fan tutte» В.А. Моцарта; «L’elisir d’amore», «Lucia di Lammermoor» Г. Доніцетті; та «Rigoletto» Дж.Верді.

Станіслав Федюк, фортепіано (Україна)

Випускник Львівської національної музичної академії ім. М. В. Лисенка, лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Після закінчення ЛНМА ім. М. Лисенка здобув диплом бакалавра з відзнакою у Trinity College в Лондоні (Великобританія). Виступав в різних країнах Європи: Польщі, Бельгії, Голандії, Італії, Франції, Туреччині, Україні, а також в Бахрейні, Лівані та ОАЕ, де постійно проживав з 2008 по 2017 роки. Є учасником різноманітних музичних колективів, оркестрів, – як поп- так і класичних музичних напрямків в Україні та ОАЕ. Виступав з такими відомими виконавцями як Diana Krall, Elvis Costello, Maverik Sabre. Найбільш високоповажною публікою були Quincy Jones, космонавт Buzz Aldrin та відомий футболіст Edgar Davids на одному із приватних вечорів у Дубаї (ОАЕ), організованим італійським брендом “Моntegrappa”, де Quincy Jones усно відзначив Станіслава за “професійний акомпанемент (вокального колективу) та соло виконавства”. У 2015 – співпрацював із бельгійським композитором Dirk Brosee, виконавши його твори на Global Thinkers Forum в Дубаї, ОАЕ.

Ресторан імпровізацій Грушевський cinema&jazz

(Львів, проспект Шевченка, 28)

тел. для довідок +38 098 676 46 00, +38 032 236 04 25

www.akurat.com.ua

Дата:28.01.2017

Початок: 0 18:00

Вхід: 250 грн

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ