Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Езотеричний роман „Очищення, або роблю, що хочу” львівської викладачки вийшов під псевдонімом

Вчора, 19 жовтня, у Львові презентували книгу Ене Гати „Очищення, або роблю, що хочу”, яку написала викладачка Львівського національного університету імені Івана Франка. Про це у коментарі „Гал-info” повідомила літературний редактор книги Марія Кривенко.
„Авторка підписала псевдонімом книгу. Це вже зріла викладачка, яка писала навчальну літературу і за фахом математик. Це її перша книжка, яку можна віднести до езотеричного роману. Трішки філософська література, але все-таки це легке читання. Щоб зберегти інтригу, я не буду називати справжнього імені авторки”, – розповіла Марія Кривенко.
За словами Марії Кривенко, книга є цікавою для зрілих людей та особистостей. „Роман відрізняється від літератури, яка у нас на загальному тлі тим, що це добра, світла, приємна і лагідна книжка, яка в професійному плані є якісною”, – розповіла Марія Кривенко.
„Думаю, що книжка знайде свого читача. У Львові вона продається у багатьох книгарнях, зокрема у Академічній книгарні на вулиці Нижанківського, 5а”, – зазначила Марія Кривенко.  
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ