Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Facebook втретє став найпопулярнішим сайтом Америки

Згідно з рейтингом найбільш популярних веб-сайтів і пошукових запитів в американському сегменті Інтернету, в минулому році лідером стала соцмережа Facebook.

Згідно з даними компанії Experian Hitwise, яка складає рейтинг, третій рік поспіль американські веб-користувачі найчастіше звертаються до пошуковиків із запитом Facebook: назва головної соціальної мережі планети фігурує в 3,10% всіх звернень. Більше того, з Facebook пов'язані чотири з десяти найпоширеніших пошукових запитів, що в сумі дає частку в 4,42%, повідомляє ТСН.

Facebook також лідирує в рейтингу найбільш популярних ресурсів: з січня по листопад частка соцмережі склала 10,29% від всіх відвідувань веб-сайтів в США. Далі йдуть сторінки Google.com (7,70%), YouTube (3,17%), Yahoo! Mail (2,95%) і Yahoo! (2,47%).

На другому місці по частоті пошукових запитів - відеохостинг YouTube з результатом в 1,36%. Терміни, пов'язані зі словом Google (включаючи YouTube), містилися в 1,59% запитів, зроблених американцями в 2011-му. Частка звернень до пошукових роботів з питаннями про Yahoo! склала 0,59%.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ