Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Фани "Карпат" скандували "Спасибо жителям Донбасса...",

Гасло футбольних уболівальників "Спасибо жителям Донбасса...", "авторські права" на який приписують ультрас столичного "Динамо", знову нагадало про себе. На цей раз його скандували у Львові фанати "Карпат" під час матчу з дніпропетровським "Дніпром", повідомила gazeta.ua.

Поєдинок відбувся в рамках 15 туру української Прем'єр-ліги 30 жовтня. До того часу, коли почалося скандування, рахунок на табло був 2:0 на користь "Дніпра". Такий результат був зафіксований і після фінального свистка.

Нагадаємо, вперше гасло пролунав 7 серпня в Києві під час матчу "Динамо" і "Карпат", в якому кияни здобули перемогу (2:0). Поєдинок завершився гучним скандалом, пов'язаним з побиттям фанатами обох клубів співробітника "Динамо" Андрія Саламатова. Останній намагався зірвати з сектора львів'ян банер з зображенням Романа Шухевича.

У побитті співробітника столичного клубу правоохоронці офіційно звинуватили одного з лідерів ультрас "Динамо" Андрія Кореновського. Тим не менш, фанати біло-синіх вважають, що затриманий їхній товариш був саме за згадане гасло.

gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ