Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Фаріон офіційно заявила, що йтиме на вибори до Верховної Ради

«Це не я кажу, це замість мене каже виборець», - сьогодні, 20 січня, в коментарі Гал-інфо депутат Львівської облради від ВО «Свобода» Ірина Фаріон офіційно заявила, що йде на вибори до Верховної Ради.

«Хто така я? Якщо люди воліють мене підтримати, то я не маю права їх не послухати. Життя – це безкінечне «мушу» й «треба», - сказала Ірина Фаріон.

За її словами, лідер партії Олег Тягнибок вже давно заявляв про те, що вона входить в п’ятірку партійного списку. Однак, Ірина Фаріон не виключає, що піде на вибори по мажоритарному округу Львова.

Вона також додала, що соціологічне дослідження «Рейтингу», яке нещодавно оприлюднив керівник СГ Олексій Антипович, продемонструвало настрої розслаблених громадян. Ірина Фаріон впевнена, що люди мобілізуютьсяближче до виборів.

Нагадаємо, що згідно соціології, у окрузі № 2 (Залізничний, частина Шевченківського району) наразі є один лідер електоральних симпатій: представник «Свободи» Ірина Фаріон (21%). Значно менше, наразі, готові підтримати Василя Куйбіду (НРУ) - 7%, Юрія Підлісного (ФЗ) - 6%, Романа Ілика («Батьківщина») - 6% та Ярослава Гінку (УДАР) - 5%.

Фото - sociolab.net

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ