Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Фаріон справила на заступника губернатора незабутнє враження

За тиждень після візиту нардепа від «Свободи» заступник голови Полтавської облдержадміністрації, керівник секретаріату ОДА Валерій Пархоменко не може прийти в себе. Про це він розповів сьогодні місцевим представникам національних меншин.

У розмові про налагодження толерантних відносин та побудову в Україні громадянського суспільства з представниками громадських організацій, що представляли національні меншини, що проживають на Полтавщині, чиновник не втримався від спокуси поговорити на тему «фашизму». У цьому контексті різкої критики зазнали політичні погляди і практичні дії представників ВО «Свобода», пише Обком.

Як чергове підтвердження цьому В. Пархоменко послався на особисті враження від відвідування заходу в Полтаві за участю нардепа від ВО «Свобода» Ірини Фаріон, яка на минулому тижні презентувала в обласному центрі свою книгу «Мовна норма: знищення, пошук, віднова». Автор, переконаний заступник полтавського губернатора, зневажливо ставиться до представників не титульної нації, що проживають в Україні.

Також В. Пархоменко розкритикував ідеологію ще одного народного депутата - Юрія Бублика, обраного полтавцями від ВО «Свобода». На думку чиновника, той відкрито пропагує ідеї «фашизму».

Чиновник, який виступав перед представниками національних меншин, заявив, що після почутого ним на зустрічі з Фаріон, він дійшов висновку, що представників «Свободи», які «підняли на щит фашизм», необхідно «мінімізувати, як дику поросль».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ