Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Федерація футболу України задоволена прийомом інспекторів УЄФА у Львові — Юрій Майборода

Федерація футболу України та дирекція з підготовки до проведення  „Євро-2012” в Україні задоволені прийомом інспекторів УЄФА у Львові. Про це „Гал-info” розповів  начальник управління у справах фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Юрій Майборода. За його словами, президент ФФУ  Григорій Суркіс направив листа зі словами вдячності на адресу представників влади Львівщини за відмінну організацію прийому інспекторів УЄФА та проведення презентацій на високому професійному рівні.
Як відзначив Юрій Майборода, в частині завершення підготовчих робіт до проведення матчів Європейської першості у Львові залишається розробка концепції розбудови Львівського аеропорту, побудова нового стадіону, розбудова митних переходів  та транспортних коридорів на кордоні з республікою Польща.
Нагадаємо, 13 вересня до Львова прибула делегація УЄФА, яка перебувала в Україні з оглядовим візитом в рамках участі України і Польщі в тендері за право приймати фінальний турнір чемпіонату Європи 2012 року з футболу. У складі делегації: член комітету змагань національних збірних Гері Бін, директор відділу професійного футболу Джорджіо Марчетті, голова відділу змагань національних збірних Мікаель Зальцер, менеджер змагань УЄФА ЄВРО Кристоф Йонг, координатор змагань УЄФА ЄВРО 2008 Бруер Маріон-Ніколь, голова відділу УЄФА з проведення заходів Майк Кісс. Делегація оглянула об’єкти, які заявлені Львовом на „Євро-2012”. Інспекторам представлено Львів, а також продемонстровано проект стадіону, який планують збудувати у нашому місті.
Презентації Львова та Донецька під час інспекційного візиту УЄФА до України та Польщі були найкращими, окрім того, Львів представив найбільш якісну презентацію свого майбутнього стадіону - такі висновки були оприлюднені 21 вересня 2006 року під час наради у Міністерстві сім’ї, молоді та спорту за підсумками візиту делегації УЄФА.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ