Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Федерація регбі Львівщини хоче в оренду стадіон на Кастелівці

Міський голова Львова підтримав звернення про передачу спортивного комплексу на вул. Кастелівка, 8, в оренду Громадській організації «Спілка Ветеранів регбі Львівщини» та доручив організувати спільне засідання за участю депутатів, міських посадовців та всіх зацікавлених сторін з метою пошуку оптимального вирішення цього питання, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«На сьогодні спортивний комплекс перебуває в занедбаному стані. Проте, хочемо звернути увагу на те, що керівництво Федерації Регбі Львівщини, Спілки ветеранів регбі Львівщини, ТзОВ «Інвестиції УП» у випадку отримання вказаного комплексу в довготривале користування за договором оренди, планують залучити значні інвестиції з метою його відновлення, модернізації та приведення у відповідність до європейських спортивних стандартів. Кошторисна вартість запланованих на 2014 рік робіт становить 320 тис. При довготривалій оренді (понад 15 років) запланована сума інвестицій становитиме 3 млн. грн.

Спортивний майданчик комплексу використовується для навчально-тренувального процесу Дитячо-спортивною школою з регбі «Львівські Левенята» трьох вікових груп у кількості 150 дітей, а також командою вищої ліги з регбі «Батяри» м. Львів у складі основного та дублюючого складу команди у кількості 60 осіб та командою ветеранів з регбі м. Львова «Сиві Леви» у кількості 50 осіб. Однак, у травні 2014 року частину вказаного спортивного комплексу, а саме приміщення роздягальні, було передано в оренду іншій громадській організації. Відповідно, це створює значні незручності в користуванні і планування будь-яких відновлювальних робіт», - йдеться у зверненні.

«Ми поважаємо регбі і віддали у користування один з центральних стадіонів «Юність», що в парку Богдана Хмельницького. Поле в достатньо хорошому стані, хоча роздягалки й трибуни, на жаль, дуже багато років потребують серйозного підсилення. З понеділка потрібно провести нараду за участю усіх сторін. Потрібно фахово підійти та розібратись у цьому питанні, треба знайди компроміс, щоб ця територія розвивалась», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ