Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Фельдман просить Держдепартамент США розібратися з Тягнибоком

Народний депутат України Олександр Фельдман, який перебуває з візитом в США, провів зустріч зі Спецпредставником Держдепартаменту США по боротьбі з антисемітизмом Ханною Розенталь, під час якої поінформував американську сторону про суспільно-політичні процеси в Україні.

У розмові з спецпредставником Держдепу Фельдман звернув особливу увагу Розенталь на зміцнення позицій праворадикальної партії "Свобода" за результатами останніх місцевих виборів в Україні.

Розенталь висловила свою стурбованістю зростанням праворадикальних настроїв в Україні та в Європі і заявила про те, що ці процеси є предметом пильного моніторингу.

Між Фельдманом і Розенталь були досягнуті домовленості про реалізацію спільних проектів, про обмін інформацією і про організацію візиту Спецпредставника Держдепартаменту США в Україні на початку 2011 року.

Також Фельдман провів зустрічі зі Спецпредставником ОБСЄ по боротьбі з антисемітизмом Ендрю Бейкером, міністром Канади у справах громадянства, міграції та мультикультуралізму Джейсоном Кенні, і спецпосланцем МЗС Великої Британії у справах Голокосту сером Ендрю Бернсом, під час яких обговорювалися заходи у межах 70-ї річниці трагедії Бабиного Яру.

За словами Фельдмана, на заходи з нагоди 70-річчя трагедії Бабиного Яру очікується приїзд в Україну великої кількості іноземних делегацій, парламентаріїв і представників іноземних урядів, передають Подробности.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ