Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

«!FEST» судитимуть 27 січня

Чергове судове засідання у справі самовільних будівельних робіт у Бернардинському дворику у Львові, які проводив холдинг емоцій «!FEST», відбудеться 27 січня. Про це сьогодні, 11 січня, на прес-конференції у Львові повідомив голова фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді Руслан Кошулинський.

«4 січня мав відбутися суд з приводу самовільної забудови холдингу емоцій «!FEST» в Бернардинському дворику. Однак, судове засідання так і не відбулося, адже на нього не з’явився представник Галицької райадміністрації. Відтак, судове засідання було перенесено на 27 січня», - повідомив Руслан Кошулинський.

Нагадаємо, що 30 квітня 2010 року холдинг емоцій звернувся до Львівської міської ради з проханням надати дозвіл на розміщення літнього майданчика в Бернардинському дворику. Відповідно до умов дозволу, станом на 1 листопада літній майданчик мав би бути демонтований, однак там розпочали самовільні будівельні роботи.

Відтак, Галицька районна адміністрація подала позов до суду про демонтаж самовільного будівництва у Бернардинському дворику. Міська ж рада планує звернутисся до суду з позовом щодо відшкодування збитків, завданих пам’ятці культурної спадщини.

16 грудня минулого року Господарський суд Львівської області виніс ухвалу, у якій зобов’язав холдинг емоцій «!FEST» зупинити будівельні роботи у Бернардинському дворику. 4 січня мало відбутись чергове судове засідання

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ